Αρχική Σελίδα

Jiangsu Dalen Electronic Co.,Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8

Jiangsu Dalen Electronic Co.,Ltd

Ειδικευμένος στα ανώτατα φω'τα των έξυπνων οδηγήσεων

DALEN, που καθιερώνεται το 2011 ως καινοτόμος επιχείρηση που εστιάζει στην Ε&Α, παραγωγή, Sales&Marketing του έξυπνου εγχώριου φωτισμού, και έχει απαριθμηθεί στο χρηματιστήριο NEEQ το 2016.
Χρησιμοποιώντας τα τσιπ των οδηγήσεων της SAMSUNG, τα εισαγόμενα συστατικά και τον -αναπτυγμένο ψηφιακό οδηγό, DALEN πραγματοποίησε την πραγματική τεχνολογία μάτι-προστασίας χωρίς τρέμοντας & μπλε ελαφριά ζημιά, που αποδείχθηκε από πολλά επιτακτικά πιστοποιητικά συμπεριλαμβανομένου PSE, του CE (TUV), TUV EN62471, ISO9001-2015, κ.λπ. Αναπτύξαμε επίσης APP ecoCloud που μπορεί να ελέγξει το έξυπνο φως μας και άλλες εγχώριες συσκευές.
DALEN αφιερώνεται στην κράτηση του μεγάλου σχεδίου και υψηλός - η ποιότητα των προϊόντων, έλαβε πολλά διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Στα προηγούμενα 7 έτη, DALEN επέτυχε την πολύ καλή φήμη στην Ιαπωνία, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Ευρώπη, και πολλές άλλες αγορές. Έχουμε την οργάνωση 5 επιχειρήσεις πωλήσεων παγκοσμίως, που βρίσκονται στην Ιαπωνία, τη Σιγκαπούρη, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες και τη Δημοκρατία της Τσεχίας. Καταβάλλουμε πάντα προσπάθειες να προσφέρουμε τον υγιή, έξυπνο φωτισμό για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : DALEN

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-19999999

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Jiangsu Dalen Electronic Co.,Ltd

 

Ιστορία ανάπτυξης Dalen:

Το Μάρτιο του 2011 - Καθιερωμένη ηλεκτρονική Co. Jiangsu Dalen, ΕΠΕ Αρχισμένος στα ανώτατα φω'τα των οδηγήσεων Ε&Α και κατασκευής

Το Νοέμβριο του 2012 - Τελείωσε το σχέδιο υλικού των ανώτατων φω'των των οδηγήσεων τηλεχειριζόμενων dimmable και του ΚΔ

Το Δεκέμβριο του 2012 - Ανέπτυξε τον ελαφρύ οδηγό των οδηγήσεων με τον παράγοντα υψηλής δύναμης επιτυχώς

Το Μάρτιο του 2013 - Εισαγμένος στην ευρωπαϊκή αγορά της Ιαπωνίας και Ιδρυμένη επιχείρηση πωλήσεων της Ιαπωνίας

Το Μάιο του 2014 - Με την αδιάλειπτη προσπάθεια της Ε&Α η ανάπτυξη, πραγματοποίησε επιτυχώς τον ευφυή έλεγχο οικιακών συσκευών μέσω των φω'των

Το Μάιο του 2015 - Το TongFang Holch οδηγεί τον κύκλο, Α γύρω από τη χρηματοδότηση δέκα εκατομμυρίων

Τον Οκτώβριο του 2015 - Επέκταση των πωλήσεών μας στην Ασία και τις ευρωπαϊκές χώρες ιδρυμένες oversea επιχειρήσεις πωλήσεων στην Ευρώπη

Το Φεβρουάριο του 2016 - Επιτυχώς απαριθμημένος στο NEEQ

Τον Αύγουστο του 2017 - Μόλυβδος ZSVC ο κύκλος, κύκλος Β της χρηματοδότησης 37,7 εκατομμυρίων

Τον Ιανουάριο του 2018 - Αναπτυγμένη νέα «φυσική ελαφριά «σειρά, συμπεριλαμβανομένου του φωτός επιτραπέζιων λαμπτήρων των οδηγήσεων και ανώτατων ορίων των οδηγήσεων.

υπηρεσία της εταιρίας

Η θέση μας: Ηγέτης της φυσικής ελαφριάς τεχνολογίας

Η αποστολή μας: Φέρτε το φυσικό φως στην οικογένεια, βελτιώστε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων μέσα στις αδιάλειπτες προσπάθειες

Το όραμά μας: Δημιουργήστε ένα κύριο εμπορικό σήμα του υγιούς εγχώριου φωτισμού

Η αρχή μας: Η εστίαση στον υψηλής ποιότητας υγιή εγχώριο φωτισμό και προσπαθεί να επιτύχει τα win-win αποτελέσματα μεταξύ της ομάδας και της επιχείρησης

Η αξία πυρήνων μας: Καινοτόμος ποιοτικός επαγγελματικός αποδοτικός

Jiangsu Dalen Electronic Co.,Ltd

Pre-Sales υπηρεσία

a) Προσφορά Dalen 12 γρήγορη pre-sales ωρών απάντηση και ελεύθερη διαβούλευση

b) Επαγγελματικές πωλήσεις για να λύσει τις ερωτήσεις σας

c) Δείγματα διαθέσιμα

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος κατά τη διάρκεια της παραγωγής

a) Έλεγχος πρώτης ύλης: χρησιμοποιούμε τα εισαγόμενα υλικά και τη SAMSUNG LEDs PMMA και όλα τα υλικά θα ελεγχθούν από IQC σύμφωνα με τα ποιοτικά εγχειρίδια

b) Εργαστήριο: όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να φορέσουν τα λειτουργώντας κοστούμια σύμφωνα με την απαίτηση

c) Ποιοτικός έλεγχος: καθορισμένα IPQC και OQC ελεγχόμενος καλά την ποιότητα

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων

a) Διετής ποιοτική εξουσιοδότηση

b) Οποιαδήποτε ποιότητα παραπονιέται, θα πραγματοποιήσουμε μια συνεδρίαση με τα τμήματα παραγωγής, αγοράς και ποιότητας σε 24 ώρες, και απάντηση σε 48 ώρες με θα ανατροφοδοτήσουμε και λύση.

 

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για το ανώτατο όριο των οδηγήσεων τα φω'τα, παρακαλώ δεν διστάζουν να μας έρθουν σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας: το kim@dalen-tech.com και ανυπομονήστε να συνεργαστείτε με σας.

 

Ομάδα επιχείρησης

Τώρα έχουμε περισσότερους από 200 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένου του τμήματος πωλήσεων, του τμήματος Ε&Α, του τμήματος παραγωγής, του τμήματος ποιοτικού ελέγχου, του τμήματος χρηματοδότησης, του αγοράζοντας τμήματος, του τμήματος προϊόντων, του τμήματος εμπορικών σημάτων και του τμήματος ωρ.

Η μεγαλύτερη μέρος της διαχείρισης είναι δοκίμασε στην ελαφριά βιομηχανία των οδηγήσεων. Καθιέρωσαν μια αξιόπιστη και ομάδα ενθουσιασμού. Είμαστε πάντα εδώ στον κεντρικό υπολογιστή ο πελάτης με το γρήγορο και επαγγελματικό τρόπο.

Jiangsu Dalen Electronic Co.,Ltd

Με την αδιάλειπτη προσπάθεια της ομάδας, τα ανώτατα φω'τα των οδηγήσεων Dalen έχουν λάβει μια καλή συνειδητοποίηση φήμης και εμπορικών σημάτων αγοράς στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας όπως την Ιαπωνία, τη Σιγκαπούρη, την Ινδονησία, την Ταϊβάν, το Χονγκ Κονγκ, και επίσης την κάλυψη των ευρωπαϊκών χωρών όπως τη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, τη Δημοκρατία της Τσεχίας, την Ιταλία, τη Ρωσία και την Ουκρανία.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Δρόμος CNZ, πόλη Changshu, επαρχία Jiangsu, Κίνα #98 Huangpujiang.

Διεύθυνση Εργοστασίου:Δρόμος CNZ, πόλη Changshu, επαρχία Jiangsu, Κίνα #98 Huangpujiang.